Зареждане на жилищни и еднофамилни сгради

Лесни за инсталиране зарядни станции за електромобили за дома, с всички компоненти, необходими за интеграция в интелигентен дом. Домашните зарядни станции ABB са оборудвани с всички необходими защити за безопасност на хората и техните електрически превозни средства.

Подобно на зареждането на батерията на вашето EV от обществена станция за зареждане, домашната точка за зареждане просто включва зареждане на вашия автомобил от комфорта на собствения ви дом.

Можете да зареждате своя електрически автомобил от дома си по един от следните начини

Като използвате вашето домашно захранване чрез кабел, доставен заедно с автомобила ви включен директно в контакт.

Инсталиране на AC зарядна станция във вашата къща или в гараж. Това самостоятелно зарядно устройство за EV е свързано директно към вашето домашно електрозахранване.

Какви са основните разлики между зареждане чрез включване на кабел в контакт от мрежата ви и инсталиране на АС домашна зарядна станция

Използването на стандартен кабел може да отнеме повече от 24 часа, за да заредите напълно вашето EV, докато АС станция за зареждане е в състояние да осигури по-бързо зареждане по безопасен и надежден начин. Домашната станции за зареждане не изискват различни кабели, преминаващи през къщата ви. EV може лесно и бързо да се включи към външно монтирана точка за зареждане. Могат да бъдат закупени различни видове домашни АС зарядни устройства, включително устройства за бързо зареждане и „умни“ устройства, които ви дават допълнителни функции! Например интелигентните устройства могат да бъдат програмирани дистанционно да зареждат вашия електрически автомобил в определени часове.

Какви са основните предимства да имате инсталирана домашна зарядна станция

Удобство

Зареждането на вашето електрическо превозно средство у дома спестява стрес. С инсталирането на домашно зарядно за EV имате повече контрол върху това кога да зареждате колата си и за колко време. Отминаха дните, в които трябваше да тръгвате рано за работа, за да заредите с гориво. Сега можете просто да зареждате колата си пред входната врата. В сравнение със стандартните обществени зарядни устройства, домашните EV зарядни устройства зареждат много по-бързо! Обикновено са необходими 4 до 6 часа, за да се зареди напълно електрическа кола с помощта на зарядно устройство от ниво 2 (монтирани на стена зарядни устройства, които притежават около 240 волта за зареждане). С домашното зареждане на електромобил няма нужда да чакате с часове около обществен пункт за зареждане. Можете просто да оставите колата си включена през нощта, докато спите и да се събудите с напълно заредена кола!

Безопасност

Престоя на вашия EV у дома е по-безопасен, както за вас, така и за вашия автомобил. Зареждането на вашия EV на обществено място може да отнеме известно време (както беше споменато по-горе). Докато вашият EV се зарежда на обществено място, като например паркинг, вашето превозно средство е изложено на рискове, включително кражба, вандализъм и на природни елементи като градушка. Зареждането на вашето електрическо превозно средство в комфорта на собствения ви дом помага да избегнете всички тези потенциални опасности. 

Повишете стойността на вашия имот

Инсталирането на зарядно устройство за електрически автомобили може да бъде привлекателно допълнение за всеки потенциален купувач на жилище.

 

Съдържание:

Можете да зареждате своя електрически автомобил от дома си по един от следните начини

Какви са основните разлики между зареждане чрез включване на кабел в контакт от мрежата ви и инсталиране на АС домашна зарядна станция

Какви са основните предимства да имате инсталирана домашна зарядна станция

Зарядна станция Terra AC

terra_ac

Осигурява безопасно, интелигентно и компактно зареждане във вашия дом или офис.

Политика за поверителност
Контакти
Блог
Карта на сайта

гр. София
Партньор на

© 2022 MEGALAN LTD. Всички права запазени