Крайпътни зарядни станции за бързо зареждане

Можем да ви предложим решения, които могат да намалят и потенциално да елиминират необходимостта от значителни големи промени в комуналните услуги чрез интегриране на съхранение на енергия и възобновяеми енергийни източници, съчетано с надеждни за бъдещето зарядни устройства за електромобили, които са готови за следващото поколение електрически превозни средства.

Защо да инсталирате станции за зареждане на EV сега?
От съществено значение е да се признае възможността, предоставена от индустрията за зареждане на електромобили. Сега е подходящото време за инвестиране в станции за зареждане на EV, особено по коридорите на главните магистрали и в туристическите центрове.

Интересът към притежаването на електрически превозни средства е на рекордно високо ниво. 

В същото време има голямо развитие в технологиите за електрически превозни средства. Това включва значителни подобрения в големината на батерията, което прави електрическите превозни средства все по-привлекателна опция за потребителите, транспортните услуги и доставчиците. В резултат на това е само въпрос на време електрическите автомобили да заемат значителен дял от пазара.

Първата стъпка към зарядна станция е да разберете ползите от нея за вашия бизнес. Вашият бизнес на магистралата може да се възползва от допълнителните ползи от зарядна станция и да привлича клиентела по този начин. Освен, че са просто практическо надграждане, станциите за зареждане на EV ви предоставят възможност за допълнителен доход на вашия бизнес.

Terra DC Fast Charger

Terra DC Fast Charger са предназначени за бързо и удобно зареждане на всички модели електрически превозни средства.

logo_new

Политика за поверителност
Контакти
Карта на сайта

гр. София
Партньор на

© 2022 MEGALAN LTD. Всички права запазени