За нас

Мегалан Пауър Мениджмънт е част от семейството на Мегалан ООД. Компанията е специализирана в търговия, доставка и монтаж на зарядни станции за електрически автомобили.

Повече

За нас

Мисията ни е да допринесем в създаването на надеждна, екологична и чиста мобилност, достъпна за всички.

Разполагаме с голям асортимент от зарядни станции за домашна и публична употреба.

Мегалан Пауър Мениджмънт е официален партньор на ABB – компания утвърдила се с годините с най-високо качество на световният пазар за дигитални технологии и зарядни станции.

При нас може да намерите цялостни решения – от компактни, висококачествени променливотокови (AC) зарядни станции до устойчиви правотокови (DC) бързи зарядни станции.

Мисия

Мисията на нашия екип е насочена към разпространението на екологична култура чрез създаване нa услуги за зареждане, проектирани и улеснени за широкото използване на електромобили. Технологичното развитие през последните години, в рамките на изследванията на енергийните клетки направи внедряването на електрически автомобили с производителност и автономност възможно и сравнимо с това на автомобилите с вътрешно горене. Убедени сме, че тази технология ще бъде неизбежното бъдеще на автомобилния пазар.

Защо Мегалан Паъур Мениджмънт?

  • Нашите експерти ще ви консултират и съдействат в избора на най-подходящото за вашите нужди зарядно устройство.
  • Предлаганите от нас продукти са с доказано качество, най-високо ниво на защита и надеждност и на атрактивни цени.
  • Разполагаме с екип от професионалисти, които гарантират качествен монтаж, инсталация и последващо обслужване на станциите.

© 2022 MEGALAN LTD. Всички права запазени