Индустриални автопаркове

Превозните средства с висока мощност се нуждаят от инфраструктура с висока мощност, със силен акцент върху безопасността. Ние предлагаме интегрирано зарядно устройство и решения за свързване към мрежата, които намаляват разходите за монтаж, като същевременно отговарят на най-високите стандарти за безопасност.

Понастоящем повечето собственици на тежки електрически камиони трябва да разчитат на оборудване за зареждане, инсталирано в техните собствени помещения, което ограничава техния обхват. И докато теоретично е възможно да се зареди електрически камион в станция за зареждане на леки автомобили, в повечето случаи физическото оформление на станцията, като места за паркиране и фиксирани конструкции, правят това невъзможно.

Бързите зарядни устройства с постоянен ток DC са най-бързите налични зарядни устройства днес. Те варират от 50 kW до 360 kW. Най-бързите устройства за зареждане с постоянен ток могат да запълнят батерия за лек електромобил до 80 процента за около 10 минути. Eлектрически камион 600 kWh ще изисква шест часа за зареждане с помощта на 100 kW DC станция за бързо зареждане.

Високите енергийни нужди и големите батерии представляват предизвикателство за средно и тежкотоварните електромобили. По-голямата част от нашата обществена инфраструктура за зареждане на електромобили позволява зареждане на лекотоварни електромобили.

Най-популярните зарядни устройства за електромобили са зарядни устройства от ниво 2, които могат да заредят напълно средно лек електромобил за 8-10 часа. За сравнение, електрически камион с батерия от 600 kWh ще се нуждае от 80-100 часа, за да се зареди напълно с помощта на зарядно устройство от ниво 2!

Terra DC Wallbox

terra-dc

Предлага бързо зареждане в ултракомпактен размер за по-големи жилищни, търговски и бизнес приложения.

Terra DC Fast Charger

terra_fast_charger

Terra DC Fast Charger са предназначени за бързо и удобно зареждане на всички модели електрически превозни средства.

Политика за поверителност
Контакти
Блог
Карта на сайта

гр. София
Партньор на

© 2022 MEGALAN LTD. Всички права запазени