Крайпътни зарядни станции за бързо зареждане

Можем да ви предложим решения, които могат да намалят и потенциално да елиминират необходимостта от значителни големи промени в комуналните услуги чрез интегриране на съхранение на енергия и възобновяеми енергийни източници, съчетано с надеждни за бъдещето зарядни устройства за електромобили, които са готови за следващото поколение електрически превозни средства.

Защо да инсталирате станции за зареждане на EV сега?
От съществено значение е да се признае възможността, предоставена от индустрията за зареждане на електромобили. Сега е подходящото време за инвестиране в станции за зареждане на EV, особено по коридорите на главните магистрали и в туристическите центрове.

Интересът към притежаването на електрически превозни средства е на рекордно високо ниво. 

В същото време има голямо развитие в технологиите за електрически превозни средства. Това включва значителни подобрения в големината на батерията, което прави електрическите превозни средства все по-привлекателна опция за потребителите, транспортните услуги и доставчиците. В резултат на това е само въпрос на време електрическите автомобили да заемат значителен дял от пазара.

Първата стъпка към зарядна станция е да разберете ползите от нея за вашия бизнес. Вашият бизнес на магистралата може да се възползва от допълнителните ползи от зарядна станция и да привлича клиентела по този начин. Освен, че са просто практическо надграждане, станциите за зареждане на EV ви предоставят възможност за допълнителен доход на вашия бизнес.

Terra DC Fast Charger

terra_fast_charger

Terra DC Fast Charger са предназначени за бързо и удобно зареждане на всички модели електрически превозни средства.

Политика за поверителност
Контакти
Блог
Карта на сайта

гр. София
Партньор на

© 2022 MEGALAN LTD. Всички права запазени