Зареждане в хотели, апартаменти и офиси

Собствениците на офис сгради и хотели могат да привлекат нови наематели и клиенти като предлагат интелигентно зареждане на електрически превозни средства. С предварително проектирани модулни инфраструктурни решения, собствениците на сгради могат да инвестират в 1 или 2 зарядни устройства незабавно и да увеличат мащаба по-късно.

Публичните станции за зареждане на EV са начин за привличане на гости в хотелите и офис сградите. Шофьорите на електромобили обикновено са по-добре образовани и по-заможни от другите шофьори. Те имат повече пари за харчене и е по-вероятно да резервират по-дълги престои и да поръчват първокласни услуги. Едно от основните предимства на станциите за зареждане на EV в хотелите е, че хората, които се интересуват от тази услуга, ще я оценят високо. Ето защо си струва да рекламирате това удобство. Рекламирайки вашите обществени станции за зареждане на електромобили на вашия уебсайт, вие уведомявате тези потенциални гости, че са добре дошли във вашия хотел. Ако ще наемат кола, докато са в града, те могат да наемат електрическа кола, знаейки, че ще могат да я включат в края на деня. По същия начин, ако ще карат собствената си кола, те ще търсят хотели със зареждане на електрически автомобили.

Ако вашият хотел или бизнес сграда е на няколко минути пеша от магазини, ресторанти, конгресни центрове или туристически дестинации, тогава можете да създадете бизнес синергии, като предлагате съоръжения за зареждане на EV. Ето как работи: Едно от предимствата на станциите за зареждане на електромобили в хотел или офис сграда е, че хората, които карат електромобили, не трябва да напускат района. Независимо дали са гост или посетител, те могат да паркират на вашия паркинг и да отидат да хапнат в съседните ресторанти и да пазаруват в близките магазини. Същото важи, ако имате собствени ресторанти или търговски обекти във вашите помещения. Като предлагате обществени станции за зареждане на EV, вашият хотел, офис сграда и бизнесът около него ще се превърнат в по-привлекателна дестинация за шофьорите на EV.

 

Terra AC

terra_ac

Осигурява безопасно, интелигентно и компактно зареждане във вашия дом или офис.

Terra DC Wallbox

terra-dc

Предлага бързо зареждане в ултракомпактен размер за по-големи жилищни, търговски и бизнес приложения.

Политика за поверителност
Контакти
Блог
Карта на сайта

гр. София
Партньор на

© 2022 MEGALAN LTD. Всички права запазени