Зарядни станции за електрически автомобили

Зарядните станции за електрически автомобили напоследък придобиват все по-голяма популярност сред обществото. Удобството да имате такава станция вкъщи е огромна от няколко гледни точки, практичност, цена и безопасност и др.

1. Практичност на зарядните станции за електрически автомобили

Нека започнем с практичното. Замисляли ли сте се, че ако имате зарядна станция за електрически автомобили вкъщи това ще ви спести много време. Никога повече няма да ви се налага да се чудите как преди или след работа да си заредите колата, ще чакате ли много време на колонката, сутрин ще закъснеете ли за работа или дори от гледна точка на семейството, спестеното време може да прекарате с любимите хора. Зарядните станции за електрически автомобили вкъщи ви дават комфорта, когато се приберете от дълъг и тежък ден или ден изпълнен с приятни емоции да оставите колата да се зарежда, а вие да се насладите на почивка. Също така зарядните станции за електрически автомобили са много компактни и имате избор къде точно да бъде поставена, на открито пред вашият дом или на закрито в гаража. Има два основни вида зарежда: бавно зареждане и бързо зареждане.Бавното зареждане или с други думи АC и бързото зареждане DC използват променлив ток при АС или постоянен ток при DC.Също така има и два стандарта за накрайници, CCS 2 и CHAdeMO. Стандарта CCS е европейски стандарт, а CHAdeMo е азиятски стандарт. Можете да избирате между доста разновидности и най-важното да напаснете зарядните станции за електрически автомобили по вашият дом. Друго много важно нещо е, че зарядните станции за електрически автомобили могат да ви свършат и друга работа, като освен да спестявате от времето си, да помогнете на бюджета си, като за това ще ви обясним повече в точка 2 ( ЦЕНИ ).

2. Цени на зарядните станции за електрически автомобили

Зарядните станции за електрически автомобили напоследък придобиват все по-голяма популярност, като естествено това ги прави и доста по достъпни. За няколко години такива зарядни станции за електрически автомобили могат да се забележат не само в търговски центрове, но и в много жилищни сгради, обществени паркинги, работни места та дори и пред хранителни магазини. Това говори, че зарядните станции за електрически автомобили стават все по разпространени и ще продължават да се развиват. Напоследък дизела и бензина поскъпват все повече, а алтернативата „ТОК“ и конкретно зарядните станции за електрически автомобиливсе по-привлекателна. Ако предположим, че вкъщи ползвате бавна зарядна станция за електрически автомобил, знаете ли, че зареждането на вашият електрически автомобил се равнява приблизително на използването на електрическа кана за вода, ако оставите автомобила да се зарежда 8ч и каната за вода включена за същото време то приблизително изразходваната енергия ще е една и съща. Друго много важно нещо за „Зарядните станции за електрически автомобили“ е, че те освен за лична употреба и за да ви спествят време и пари, могат да ви служат също така за печелене на пари. Ако изградите такава зарядна станция за електрически автомобили на принципа на бензиностанция ще имате доста добър успех. Разбира се, не само това е начина, един много прост пример е ако направите такива зарядни станции за електрически автомобили пред офиса или пред вашият магазин, така потребителите ще са доволни, а вие ще имате допълнителен доход. Това са само част от предимствата на зарядните станции на електрически автомобили, да не забравяме и, че сферата е динамична и всичко се развива постоянно,  „Електрическите автомобили“ и „Зарядните станции за електрически автомобили“ са бъдещето!

3. Безопасност на зарядните станции за електрически автомобили

Тази точка изобщо не е за пренебрегване защото е важна както за вас така и за околните. Зарядните станции за електрически автомобили НЕ изпускат опасни газове и химикали и не замърсяват околната среда. Това може да помогне за намаляването на замърсяването на въздуха и значително смекчаване за изменението на климата в глобален мащаб. Всеки от нас допринася за това да живеем в един по-чист свят, като зарядните станции за електрически автомобили са крачка към това.

4. Доставка и монтаж на зарядните станции за електрически автомобили

Пазара за зарядни станции за електрически автомобили както казахме в предните точки става все по обемен, но това води и до други отговорности. Когато избирате зарядна станция за електрически автомобил, трябва да съобразите няколко неща:

  1. От кого купувате зарядни станции за електрически автомобии.
  2. Кой ще извърши монтажа на тези зарядни станции за електрически автомобили.
  3. Можете ли да обедините двете услуги в една за по-голяма надежност и така ще сте сигурни, че зарядните станции за електрически автомобили, които поръчвате ще са точно това което сте търсили, а не да останете разочаровани.

5. Важни функции на зарядните станции за електрически автомобили

– Всички наши зарядни станции за електрически автомобили имат свързаност през интернет, wifi, 4G и Bluetooth.

–  Нашите зарядни станции за електрически автомобили също така имат специализиран специално създаден сертификат за кибер секюрити, при желание всеки собственик на зарядни станции на електрически автомобили може да го получи, в него е описано на каква база се изгражда сигурността при свързаност и чисто технически детайли.

– Основното нещо което ни различава от другите зарядни станции за електрически автомобили е, че имаме приложение за смартфон, което е напълно безплатно. Чрез него всеки потребител има достъп до зарядните станции за електрически автомобили чрез връзка Bluethooth. С приложението можете да следите всичко по зарядните станции за електрически автомобили, като например, броя на сесиите, да си направите статистика и др.

–  Можете да ограничите мощността на зарядните станции за електрически автомобили, като знаете какъв е предпазителят ви и с каква мощност разполагате, спокойно може да нагласите зарядните станции за електрически автомобили да не надвишават тези стойности.

– И не на последно място обръщаме внимание на защитата.Всички наши зарядни станции за електрически автомобили са оборудвани с абослютно всички възможни на този етап електрически защити включително и механични, по този начин потребители на зарядни станции на електрически автомобили са в пълна безопасност при ползването им.

Ние в Мегалан Пауър Мениджмънт ще ви консултираме в избора на подходящи зарядни станции за електрически автомобили, изпълнявайки прецизен и безопасен монтаж, пуск в експлоатация и гаранционно обслужване.

Практичност на зарядните станции за електрически автомобили
Цени на зарядните станции за електрически автомобили
Безопасност на зарядните станции за електрически автомобили
Доставка и монтаж на зарядните станции за електрически автомобили
Важни функции на зарядните станции за електрически автомобили

Политика за поверителност
Контакти
Блог
Карта на сайта

гр. София
Партньор на

© 2022 MEGALAN LTD. Всички права запазени